Četvrtak, 23 Lipanj 2016 23:15

Fotoreportaža s velike Krone svjetske promocije balirki

Bernard Krone pozdravljajući 200-tinjak novinara iz cijelog svijeta okupljenih na Lemken und Krone press konferenciji, ukratko ispričao o snazi tvrtke, planovima i osvrnio se na uspjesima u prošlosti. Ponosan na svoju ekipu i sve radnike istakao je da i dalje se šire po cijelom svijetu.

Belima, Fortima, Comprima i modeli Ultima balirki, sve  za okrugle bale prvo s čime smo se upoznali. Nakon toga na red su došle Big pack balirke za kvadratne kojih ima doista mnogo modela koji ovise prije svega o dimenzijama. oljoprivredni strojevi Krone prema mjerilima njihove odličnosti u samom su svjetskom vrhu zahvaljujući naprednim i primjenjivim tehničkim rješenjima koji pridonose k učinkovitom i brže obavljenom radu.

Na mnogim tržištima upravo Krone balirke za okrugle bale su broj jedan, a nude ih s fiksnom ili varijabilnom komorom. No, sve češće idu i u kombinaciji s omotačem. Mnogi su upravo mišlnjenja da su Krone bale najbolje zbijene.

Krone stručnjaci su nam dali sve od sebe i da dokažu vrijednost upravo balirki za kvadratne bale. A tu su dva tipa balirki. BiGPack VFS 890/1270 1290 i 12130, s kojima prešaju velike kvadratne bale, te balirka, također,  KRONE BiGPack, s kojom se možemo prešati do 6 manjih kvadratnih bala odjednom! Posebno je bio zanimljiv prikaz u radu koji je završio svojevrsnom trkom tri najveće balirke. Pobjednika nije bilo, ali je zanimljivo bilo vidjeti kako u velikoj brzini stignu se bale napraviti.

Na prezentaciji je prikazan i stroj Premos za proizvodnju peleta od slame. Pogledajte što su zabilježili naši fotoaparati na granici Mađarske i Austrije. A uskoro  će te moći vidjeti i video snimke rada balirki. Osim priloženih fotografija u našoj galeriji ispod teksta, možete mnogo više fotografija pogledati NA OVOM LINKU

935x150